Telcompact je BOSE partner za profesionalnu liniju proizvoda. Naši djelatnici posjeduju BOSE professional certifikate i profesionalne programe za projektiranje ozvučenja objekata. BOSE professional jamstvo je najboljeg zvuka za vaš prostor. NUdimo kompletnu uslugu za ozvučenje vašeg prostora – prodaja instalacija servis održavanje

ZAŠTO BOSE PROFESSIONAL?

Sa preko 40 godina iskustva, Bose Professional razvija zvučnike, elektroniku i softver kako bi zadovoljio potrebe profesionalnih audio aplikacija.

Bose zvuk nalazi se diljem svijeta u kazalištima, crkvama, stadionima, restoranima, maloprodajnim trgovinama, korporativnim zgradama i ugostiteljskim objektima.

Bose Professional obitelj proizvoda nudi zvučnike, pojačala, procesore i dodatke koji su dizajnirani da rade zajedno. Telcompactovi dizajneri sustava mogu vam pomoći odabrati pravu kombinaciju proizvoda kako biste prilagodili sustav koji zvuči nevjerojatno u vašem jedinstvenom prostoru.

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

ZVUK PO MJERI

Birajte između široke palete zvučnika, pojačala i procesora koji nude izvrstan zvuk, poboljšanu estetiku i lakšu instalaciju

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

FreeSpace 360P serija II

Zvučnik punog raspona dizajniran da se uklopi u krajolik za prizemne ili nadzemne primjene, kao što su trgovački centri, restorani na otvorenom, odmarališta i tematski parkovi. Sadrži horizontalnu pokrivenost od 360° i frekvencijski raspon do 60 Hz.

Za unutarnju i vanjsku primjenu. Više…

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

DESIGNMAX

Kompletan asortiman zvučnika za poboljšanje bilo kojeg prostora, DesignMax zvučnici nude bogate niske tonove i jasne, razumljive visoke tonove, zajedno s vrhunskom estetikom koja nadopunjuje svaku komercijalnu zvučnu instalaciju.  DesignMax sustav odmah donosI impresivan zvuk bilo gdje, unutra ili vani.

Više…

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

EDGEMAX

Vrhunski ugradbeni zvučnici Bose Professional EdgeMax imaju vlastitu Bose PhaseGuide tehnologiju s visokofrekventnim kompresijskim drajverima za stvaranje nove kategorije koja kombinira obrasce pokrivanja koji ispunjavaju prostor tipične za veće zvučnike za površinsku montažu s estetikom stropnih modela koju preferiraju arhitekti .¸Više…

BOSE ZA POSAO

Radi bolje. Gdje god. BOSE audio video konferencijski sustavi.

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

Bose Video Bar VB-S

Za male prostore za sastanke pružite bolje iskustvo sastanka s Bose Videobar VB-S. Idealan je za kabine za sastanke, prostore za druženje i sobe do 3 x 3 metra. S četiri mikrofona za usmjeravanje snopa, 4K ultra-HD kamerom i prepoznatljivim Bose zvukom, VB-S pruža iskustvo sastanka tako jasno da možete čitati prostoriju sa svih strana svijeta.

Više…

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

Bose Videobar VB1

Unesite Bose iskustvo u konferencijske sobe srednje veličine s Bose Videobar VB1, sveobuhvatnim USB konferencijskim uređajem koji donosi vrhunski audio i video u sobe do 6 x 6 metara. Sa šest mikrofona s automatskim usmjeravanjem snopa, 4K ultra-HD kamerom i prepoznatljivim Bose zvukom, VB1 vam pomaže da se okupite i obavite više.

Više…

Ozvučenje prodaja instalacija servis održavanje

Bose slušalice s poništavanjem buke 700 UC

Sustav prilagodljivog mikrofona izolira vaš glas. Trenutačno podesivo poništavanje buke omogućuje vam da personalizirate ono što čujete iz okoline. Uključeni Bose USB Link Bluetooth® modul pruža pouzdanu bežičnu vezu.

Više…

  • Planiranje, projektiranje, montaža, obuka i održavanje audio video sustava
  • Najam BOSE razglasa 4kW za događanja do 1000 ljudi
  • Sistem integracija

IZDVOJENI PROJEKTI OZVUČENJA