BUDITE KORAK ISPRED

Od svog osnivanja 1995.g. tvrtka Telcompact svojim korisnicima primjenom najnovijih tehnologija
pomaže definirati, implementirati i održavati infrastrukturna rješenja koja predstavljaju osnovu
za suvremene poslovne sustave.

Strast prema tehnologiji bila je temelj za osnivanje tvrtke Telcompact.
U svim istraživanjima časopisa Infotrend Telcompact se nalazi u TOP 50 hrvatskih tvrtki koje se bave telekomunikacijama. Prateći trendove i najnovije tehnologije Telcompact danas pruža čitav spektar usluga iz područja informatike, telekomunikacija, tehničke zaštite, ozvučenja, elektronike i automatike.
Na temelju velikog broja uspješnih projekata imamo bogatu bazu iskustvenih znanja, koja nam pomaže da se pouzdano nosimo i sa najsloženijim problemima. Nudimo cjelovite, po mjeri prilagođene usluge i rješenja. Naše korisnike pratimo u svakom koraku – od ideje i planiranja do rada i održavanja sustava.

Kontinuirano ulažemo u osposobljavanje naših djelatnika. Zapošljavamo najsposobnije ljude i pomažemo im ostvariti njihove potencijale u potpunosti.
Snažne partnerske veze sa vodećim svjetskim proizvođačima opreme omogućavaju nam najvišu kvalitetu podrške, i osiguravaju nam držanje koraka sa najnovijim tehnologijama.

Iskustvo nas je naučilo da je osiguravanje zadovoljstva korisnika na temelju kvalitetno urađenog posla naš prvi i najvažniji zadatak. Zato naši korisnici izražavaju svoje zadovoljstvo i povjerenje u Telcompact tako što preporučuju naše usluge i što nas pozivaju uvijek kada im zatreba naša pomoć.